Spaanse gevulde mosselen

Deze Spaanse gevulde mosselen zijn erg lekker als voorgerecht. Maar ook als tapas worden ze volop gegeten. Ze worden eerst even gekookt om de schalen te openen. Hierna worden de schelpen gesplitst.

Spinazie kaaskroketjes

Wil je wat anders serveren dan de standaard borrelsnacks op feestjes en verjaardagen? Probeer dan is de spinazie kaaskroketjes. Een groot voordeel van de spinazie kaaskroketjes is dat ze een prima vleesvervanger zijn.

Gegrilde sardientjes – Sardines a la plancha

Gegrilde sardientjes zijn onlosmakelijk verbonden met Zuid Spanje. Overal zie je de kleine visjes op al dan niet geïmproviseerde bbq’s liggen. Ze worden in zijn geheel aan stokjes geregen en geroosterd.

Geroosterde paprika en tomaten uit de oven

Variatie Geroosterde paprika en tomaten uit de oven zijn uitstekend met andere gerechten te combineren. Je kunt er zelfs een salade van maken en deze...

Ananas in kerriesaus tapas

Tapas is een leuke en heerlijke manier om een feestelijke gelegenheid van hapjes te voorzien. Naast alle vlees en vis tapas zijn er ook diverse vegetarische recepten. Zoals bijvoorbeeld ananas in kerriesaus.

Spinaziesalade met manchego

Wanneer je aan een salade denkt, denk je vast direct aan een dressing in combinatie met ijsbergsla. Dat is bij de spinaziesalade met manchego niet aan de orde.