Spaanse aardappeltortilla

0

Pak vervolgens een kom om de eieren in los te klutsen voeg hierbij een grote snuf peper en zout. Hierna verdeel je de aardappels samen met de ui als een mooi geheel over de bodem van de koekenpan. Giet nu het eiermengsel over de aardappels heen. Plaats de deksel over de pan heen en bak voor zo’n 25 minuten de aardappeltortilla gaar op laag vuur. Let op: de onderkant van de aardappeltortilla moet niet aanbranden. Zorg er dus voor dat je tussendoor af en toe checkt hoe het met het gerecht staat.

Zodra alles van het ei gestold is kun je de pan een aantal keer op en neer bewegen zodat het ei loskomt. Laat de aardappeltortilla vervolgens op een bord glijden. Het gerecht is nu nog niet helemaal klaar! Nu je de tortilla op een bord gelegd hebt, kun je deze handig omdraaien in de pan. De andere zijde moet namelijk ook nog voor 5 minuten licht bruin gebakken worden. Hierna is het tijd om de tortilla in punten te snijden en te serveren.

Vorig artikelSpaanse pastasalade
Volgend artikelKnoflookbroodjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in