Gevulde gehaktbal met mozzerella

0

Daarna leg je in het midden een bolletje van de mini mozzarella. Vervolgens vouw je het gehakt weer goed dicht, zodat je een mooie bal krijgt. De naden moeten echt gesloten zijn, anders kan de mozzarella er in de oven uit lopen.

Wanneer je de gevulde gehaktbal in de pan bereidt, braad je deze heel voorzichtig om en om. In de oven leg je ze op het bakrooster of kun je, als je dat makkelijker vindt, een (siliconen) muffinvorm gebruiken. De met mozzarella gevulde gehaktbal is in ongeveer 25 minuten gaar. Lekker uit het vuistje of in een kruidige tomatensaus.

Variaties Gevulde gehaktbal

Gehaktballen kun je op vele manieren vullen. Bijvoorbeeld met ei, kaas of fijngehakte cashewnoten.

Vorig artikelSpaanse gevulde mosselen
Volgend artikelSpaanse salade mix recept: lekker als tapas en bij barbeque

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in